Раніше я не могла збагнути, навіщо потрібен капюшон на куртці. Він тільки заважав, додавав непотрібної масивності, і взагалі — є безліч інших способів захистити голову. Я купувала виключно моделі з акуратним комірцем, здавалося, що це є ознакою доброго смаку.
Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Мене застав сильний дощ за кілька кілометрів від дому, коли парасолька, як на зло, зламалася, з шапкою, що швидко промокла. Довелося тремтіти від холоду в очікуванні автобуса. Згадуючи той вечір я з неприхованою заздрістю дивилася на перехожих, які просто натягнули капюшони й пішли собі далі.
Вже на ранок я активно моніторила сайт з капюшоном. Перебрала десятки моделей, поки не знайшла ту саму — ідеальну на всі випадки життя. Шкода, що я не зробила цього раніше, то заощадила б собі масу дискомфорту. Між іншим, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я знайшла чимало варіантів, гідних уваги, які стануть чудовим придбанням.
З того часу моя куртка з капюшоном — найкраща інвестиція в гардероб. Він стає в нагоді при вітряній погоді і навіть від весняного вітру. І я щаслива, що нарешті відкрила для себе всі переваги капюшона.
Моя історія знайомства з куртками з капюшоном
Moderador: vivemoto
-
LuciusGlica