Вирішив перевірити, що знаходиться за адресою https://izum.ua/. Назва інтригувала, але не мав уявлення, що там. Виявилося, що це сайт зі статтями на найрізноманітніші теми — починаючи з рецептів і закінчуючи порадами для фермерів.
Зміст порталу
Головна сторінка — наче збірка всього корисного. Ось лише кілька тем:
- термін вагітності корови (пояснення з цифрами);
- скільки крохмалю вміщує ложка;
- лікування кашлю борсуковим жиром;
- вік, коли малюк сідає;
- ціна паспорта 2026;
- секрети приготування хрусткої капусти.
Окремо є матеріали про святкові дні (наприклад, День Катерини), формули з геометрії, розцінки в лікарнях тощо.
Що сподобалось
Сайт не прив'язаний до однієї теми. Реально знайти вирішення щоденних проблем. Зокрема, я хотів дізнатися, скільки має термін придатності електронне направлення, — і знайшов окрему статтю з детальним описом. Занотував собі спосіб приготування.
Корисний ресурс, що його варто додати до обраного. Вдале місце, якщо потрібно терміново дізнатися або роз'яснення для побутових ситуацій — від вагітності корови до грамів у ложці.
Моя думка про онлайн-видання IZUM
Moderador: vivemoto
Re: Моя думка про онлайн-видання IZUM
The rise of customization services has exposed a previously overlooked gap in the market regarding personalized consumer needs. Standard-sized full size sex dolls are unable to satisfy the preferences of consumers across the entire spectrum of body types; for instance, users who are exceptionally tall (over 185 cm) or exceptionally short (under 150 cm) often struggle to find products that are suitably proportioned. Furthermore, full size sex dolls created using real-person scanning data are emerging as a prominent trend in the market for couples' keepsakes.