Я просто не можу не розказати історією, що трапилася у мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя мала замовила, аби ваша покірна слуга спекла щось особливе на її свята. Ваша героїня, авжеж, почала вишукувати варіант на просторах мережі і... о боже!. Провела цілісних одну з половиною години свого життя, стрибаючи із ресурсу до черговий кулінарний портал! Перші ідеї були нереально складні, інші варіанти - зі справжніми дорогими продуктами, треті - із надмірною кількістю банерів. Та ось як грім серед ясного неба як же я мені спало на думку про існування сей чудовий каталог і менш ніж за 5 хвилинок вишукала - мрійливий вибір! Ця знахідка був настільки так детальним, що навіть навіть моя ще дуже молода донька несподівано змогла мені взяти участь. Як результат наша команда приготували ніби з журналу десерт, що був визнаний справжнім відкриттям дня народження. Тепер навіть ті, хто раніше сумнівався мої найкращі подруги не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином ви знайшла такий собі ідеальний рецепт?"
Сайт baluvanamama
Для досвідчених кухарів, які захоплюється експериментами на кухні, однак злиться через розкидані речі в кухонному просто
Moderador: vivemoto
-
Bonniemaice